Una cursa de relleus encapçala una jornada per explicar la situació de les persones que pateixen Parkinson


  • Comparteix:

La jornada se celebrarà el 25 d'abril

La jornada se celebrarà el 25 d'abril

L'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN), l'Associació Parkinson a Catalunya i l'Associació Unidos Contra el Parkinson sumen forces per lluitar contra el Parkinson el diumenge 25 d'abril amb la celebració de diverses activitats populars. Una cursa de relleus que es farà simultàniament a Chicago, a Ordezo, Itàlia, i a una desena de ciutats espanyoles i catalanes, taules informatives i una exhibició d'hoquei són algunes de les propostes.

El membre de l'associació Unidos Contra el Parkinson i organitzador de les activitats, Fulvio Capitanio, ha explicat quin és l'objectiu de la jornada.

Fulvio Capitanio

L'objectiu de la jornada és conscienciar sobre la realitat del parkinson i com ho viuen els familiars dels malalts.








La 'Cursa internacional de relleus a favor dels malalts de Parkinson' donarà el tret de sortida a les activitats a les 10 del matí. La carrera es farà al PAV2 de la rambla del Celler, i hi podrà participar tothom.

Capitanio ha explicat què es vol transmetre amb la cursa.

Fulvio Capitanio

La carrera de relleus reflecteix la tasca que fan els familiars dels malalts de Parkinson.


La jornada, que acabarà al punt de les dues de la tarda, comptarà amb una exhibició de ball 'country' amb l'associació 'Country Ball Sense Fronteres', que també oferirà una classe oberta. El pavelló acollirà, a més, una exhibició d'hoquei a càrrec de l'equip femení de Castelldefels.

L'AVAN i l'Associació Parkinson a Catalunya instal·laran taules informatives al pavelló i al carrer per apropar a la població l'actual situació de les persones que pateixen aquesta malaltia degenerativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.