Les obres de l'estació de FGC a Volpelleres estan pràcticament enllestides


Temes relacionats

L'estació de Volpelleres serà una realitat l'estiu que ve, sis mesos abans del previst (21/set/09)

Comencen les afectacions a la línia dels FGC per la construcció de l'estació de Vulpalleres (25/jun/09)

La construcció de l'estació de Vulpalleres provoca talls entre Sant Cugat i Can Sant Joan (29/mai/09)

Pantalles acústiques per minimitzar l'impacte de les obres nocturnes de l'estació de Vulpalleres (28/feb/09)

Comencen les obres de la nova estació de FGC de Vulpalleres (24/feb/09)

Vulpalleres tindrà l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat a finals del 2010 (18/des/08)

La Generalitat inclou l'estació de Vulpalleres als pressupostos del 2009, però no l'hospital Rubí-Sant Cugat ( 5/nov/08)


  • Comparteix:

Imatge virtual de la futura estació de Volpelleres

Imatge virtual de la futura estació de Volpelleres

Les obres de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Volpelleres avancen al ritme previst i estan pràcticament enllestides, segons ha confirmat el departament de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP) de la Generalitat a Cugat.cat. Tabasa, empresa concessionària de les obres, ja ha finalitzat els treballs a les andanes i als edificis, i actualment està acabant la construcció dels dos aparcaments situats a tocar de l'estació. La inauguració dels treballs està prevista pel mes de juny com ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder, en la seva entrevista mensual amb Cugat.cat.

El febrer del 2009 van començar les obres de construcció de la futura estació dels FGC a Volpelleres. Aquesta serà la setena parada que donarà servei a la nostra ciutat i es preveu que la utilitzin 850.000 passatgers l'any.

Les obres finalitzaran abans de l'estiu, quan està previst que es faci la inauguració de l'estació. Segons l'alcalde les dates que s'estan posant sobre la taula per a l'acte inaugural són pels volts de Sant Joan i Festa Major.

Lluís Recoder

Hi ha dates temptatives. Tenim el compromís que per Sant Joan o Festa Major ja la tindrem a punt.


La nova estació ocupa una superfície de poc més de 1.000 metres quadrats i està formada per dos edificis. L'estació té dues entrades independents, amb accés directe als nous edificis, construïts a peu de carrer. Els dos vestíbuls estaran connectats entre ells a través d'un pas inferior que disposarà d'ascensor per a persones amb mobilitat reduïda i també d'escales mecàniques. El pas inferior també servirà per connectar les dues andanes.

Un cop Tabasa finalitzi tots els treballs, el departament de PTOP de la Generalitat entregarà l'obra a FGC, que haurà de fer les proves necessàries abans que l'estació entri en funcionament.

La parada està situada entre les estacions de Sant Cugat i de Sant Joan i donarà serveis als passatgers de les línies S2 i S55, de Sabadell i Universitat Autònoma, respectivament.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Esperem que no estigui molt temps acabada i sense entrar en funcionament.. ja sabem que aquestes coses a vegades passen... El que volem es que s'hi aturin els trens!

Ricard. Enviat el 26/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.