La línia 7 de Renfe finalitza a Sant Andreu Arenal fins al setembre


  • Comparteix:

La R7 finalitza des d'avui a Sant Andreu Aranal

La R7 finalitza des d'avui a Sant Andreu Aranal

El servei de Rodalies Renfe de la línia 7 en direcció Barcelona, amb parada a la nostra ciutat, finalitza a partir d'aquest diumenge i fins al 12 de setembre a l'estació de Sant Andreu Arenal. El trajecte s'interromp a causa dels treballs de construcció de l'intercanviador Sagrera-Meridiana. Els usuaris disposaran d'un autobús substitutori fins al Clot-Aragó els matins dels dies laborables i d'un reforç del servei de la línia 1 de Metro a Fabra i Puig en hores punta.

Des d'aquest diumenge i fins al 12 de setembre els usuaris que agafin la línia 7 de Renfe per dirigir-se al centre de Barcelona hauran de fer transbordament a l'estació de Sant Andreu Arenal. En aquesta parada els viatgers podran agafar la línia 1 de Metro a l'estació de Fabra i Puig, on s'incrementarà la freqüència de pas dels combois en les hores punta, o utilitzar el servei d'autobús que s'habilita fins al Clot, disponible tan sols els dies laborables de sis a deu del matí.

El nou intercanviador de Sagrera-Meridiana donarà servei a les línies 7, 3 i 4 de Rodalies Renfe i a les línies L1 i L5 de Metro. Les futures línies L4 i L9 de la xarxa de Metro també tindran parada a la nova estació. A més, Rodalies comptarà amb la nova pàgina web rodaliesdecatalunya.cat, que informarà de les variacions del servei i amb diferents punts d'informació a les estacions afectades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.