L'AJSC penja pancartes per anunciar la campanya anticapitalista més global que ha fet mai


  • Comparteix:

Una de les pancartes que l'AJSC ha penjat a la ciutat

Una de les pancartes que l'AJSC ha penjat a la ciutat

L'Assemblea de Joves Sant Cugat (AJSC) ha donat el tret de sortida a una nova campanya anticapitalista amb una penjada de pancartes pels carrers de la ciutat. Aquesta acció reivindicativa donarà pas a una programació de sensibilització que s'iniciarà a l'abril i que inclou xerrades formatives, manifestos i sopars ecològics. La campanya es dividirà en tres blocs centrats en la crisi i els joves, l'ecologisme, i la banca i la classe política, i s'allargarà durant tot l'any per conscienciar els joves de les alternatives al capitalisme.

'El capitalisme no funciona, està en crisi i cal plantejar alternatives a aquest sistema'. Aquest és el principal motiu que ha portat l'AJSC a engegar aquesta campanya, que és la més global i àmplia que mai ha realitzat l'associació. El portaveu de l'entitat, Albert Artigas, esmenta l'objectiu que s'han proposat assolir.

Albert Artigues

L'objectiu que tenim és apropar al jove tot el teixit associatiu juvenil de Sant Cugat. Intentar ser un col·lectiu de referència ara que tenim el nou local.


Després de la campanya que ha fet l'Assemblea de Joves durant tres anys, 'Els joves a Sant Cugat no tenim futur', ara inicia aquest nou projecte anticapitalista més global i amb la introducció de l'ecologisme i el descrèdit de la classe política com a temàtiques centrals. Ho ha explicat Artigas a Cugat.cat.

Albert Artigas

Mantindrem l'eix del jovent i ens centrarem en l'ecologisme i en el descrèdit de la classe política que no respon als interessos de la classe obrera.


La campanya es presentarà en un acte públic on l'AJSC donarà a conèixer les activitats que centraran aquest projecte, que han qualificat com 'la proposta més contundent i amb més projecció global que hem fet mai'.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.