La Creu Roja acull avui una nova sessió de donacions per augmentar reserves per Setmana Santa


  • Comparteix:

Les reserves de sang continuen per sota dels nivells recomenables

Les reserves de sang continuen per sota dels nivells recomenables

El Banc de Sang i Teixits posa en marxa una campanya de donació especial de Setmana Santa per recuperar el nivell de reserves. El fred intens d'aquest hivern ha incidit en el ritme de donacions i encara no s'han aconseguit els nivells òptims de reserva. Es podran fer les donacions avui des de les cinc de la tarda i fins a dos quarts de nou del vespre a la seu de la Creu Roja.

El delegat local del Banc de Sang i Teixits de Catalunya, Enric Martínez, ha comparat l'estat actual de les reserves amb un semàfor a punt de passar al vermell. Martínez ha atribuït el baix nivell de les reserves al fred intens de les últimes setmanes.

Enric Martínez

El fred ha provocat un descens de les donacions de sang. La gent no sortia de casa i el banc no podia recollir les donacions.









La voluntat de Banc del Sang i Teixits de Catalunya és augmentar les reserves de cara a Setmana Santa ja que és un període on la gent no acostuma a fer donacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.