Ràdio Sant Cugat inicia avui la celebració dels seus 20 anys d'història amb una exposició retrospectiva


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat comença aquesta tarda la celebració dels actes de cloenda del seu vintè aniversari. Al llarg dels 12 últims mesos l'emissora ha celebrat aquesta efemèride posant en marxa la seva web, recuperant els premis Santcugatenc de l'Any i organitzant, per primera vegada, una marató radiofònica.

El 13 de juny de l'any 82 Ràdio Sant Cugat va començar les seves emissions com un dels primers mitjans de comunicació local de la ciutat. Durant l'últim any, l'emissora ha organitzat diferents activitats emmarcades en la celebració d'aquest important aniversari que es tancarà aquest divendres, amb diferents propostes.

El primer dels actes de la cloenda es farà aquesta tarda amb la inauguració d'una mostra que recull molts dels moments que ha viscut aquesta emissora durant la seva existència. Amb el títol de '20 anys de Ràdio Sant Cugat, una emissora per la pau', l'exposició, que es podrà veure a la Biblioteca del Mil·lenari, inclou tot el material recollit durant la marató a favor de la pau celebrada el dotze d'abril. El comissari de l'exposició, Joan Vallvé, ens ho explica:

Joan Vallvé

A l'exposició hi haurà records emotius de la història de l'emissora


Les instal·lacions esportives de Coll Favà seran l'escenari del partit de futbol que enfrontarà, demà dimecres, a periodistes i polítics locals. Dijous s'entregaran 20 regals a alguns oients de Ràdio Sant Cugat, i divendres es farà l'entrega de la setena edició dels Premis Esport en Marxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.