La ciutat guanya un espai destinat a la literatura infantil amb el projecte 'Per menjar-te millor!'


  • Comparteix:

La delegació local de l'Institut de la Infància inaugurarà el projecte

La delegació local de l'Institut de la Infància inaugurarà el projecte

La delegació santcugatenca de l'Institut de la Infància de Barcelona ha desenvolupat el projecte 'Per menjar-te millor!', que s'inaugurarà divendres de la setmana que ve. Aquesta iniciativa, que uneix la literatura infantil, la gastronomia i el medi ambient, proporciona un espai d'intercanvi de llibres infantils a la ciutat i activitats gastronòmiques per als més petits. A més, la proposta fomenta la reutilització dels llibres, que els infants poden intercanviar per donar-los una segona vida.

La Cafeteria Fusió acollirà l'espai de lectura infantil amb taules i cadiretes i amb una prestatgeria amb llibres que es renovaran permanentment, amb la característica que totes les obres i el mobiliari són reutilitzats. D'aquesta manera, els propis nens i les seves famílies podran intercanviar els seus llibres, arribant al punt d'autogestionar l'espai ells mateixos. Aquesta iniciativa vol fomentar la reutilització d'objectes entre els infants, donant una segona vida als llibres que intercanviïn.

L'espai també acollirà activitats com la presentació de llibres de receptes i tallers de cuina vinculats amb contes que uniran la gastronomia i la literatura infantil.

La directora de la delegació a Sant Cugat de l'Institut de la Infància, Verònica Bronstein, ha explicat en què consisteix el projecte i què aporta de nou.

Verònica Bronstein

Serà un espai permanent on els nens podran intercanviar llibres tot l'any. Farem activitats que uniran la gastronomia i la literatura infantil.



La Cafeteria Fusió acollirà el projecte, que s'inaugurarà divendres de la setmana que ve a les cinc de la tarda. La iniciativa donarà el tret de sortida amb una narració de contes, un taller de cuina i un berenar per als assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.