L'Oficina de Turisme preveu una ocupació hotelera per sobre del 60% durant la Setmana Santa


  • Comparteix:

El Monestir és la gran atracció de cara al turisme

El Monestir és la gran atracció de cara al turisme

La serra de Collserola i el Monestir són les grans atraccions pels turistes que visitaran la ciutat aquesta Setmana Santa. L'Oficina de Turisme municipal preveu una ocupació hotelera d'entre el 60 i el 70%, una xifra similar a l'any anterior, i la majoria de reserves i consultes que ha rebut són sobre rutes de senderisme i horaris de visita del Claustre del Monestir. Les previsions apunten a què el visitant és majoritàriament català i està interessat en la natura i la cultura.

Una part important dels turistes que visitaran Sant Cugat els propers dies ho fan buscant allotjament en un entorn natural però proper a la ciutat de Barcelona i cercant preus més assequibles que a la capital.

La tècnica de l'Oficina de Turisme Marta de Castro ha dibuixat el perfil dels visitants de la ciutat en una entrevista a Cugat.cat.

Marta de Castro

És un turisme interior i familiar, sobretot molt excursionista. Vénen per fer activitats a Collserola i visitar el Monestir.


Tradicionalment, en aquesta època de l'any la ciutat rep pocs visitants estrangers. A més, la important nevada de principis de març va influir negativament en les reserves provinents de l'exterior, que s'acostumen a fer amb un mes d'antel·lació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.