Desconvocada la vaga dels peatges gestionats per Acesa i Aucat prevista per avui i demà


  • Comparteix:

Desconvocada la vaga de peatges prevista per avui i demà

Desconvocada la vaga de peatges prevista per avui i demà

La vaga dels treballadors dels peatges gestionats per Acesa i Aucat, prevista per avui i demà, s'ha desconvocat després que els empleats de les concessionàries hagin votat a favor de la proposta que la direcció i el comitè d'empresa han rebut de la Generalitat, que ha fet de mitjancera. Tot i això, el conflicte laboral es manté, però l'acord permet continuar negociant les condicions laborals i desconvocar les aturades. L'aixecament de barreres, que ja es va fer coincidint amb l''operació sortida' de les vacances de Setmana Santa, no es repetirà en l''operació tornada'.

Dijous al vespre els treballadors d'Acesa i Aucat van votar unitàriament a favor de la proposta feta per la Generalitat que ha permès desconvocar la vaga de peatges prevista per avui i demà.

El secretari general de la secció sindical de la UGT a Acesa, Joan Muntada, ha explicat que els tres punts principals de la protesta eren la distribució de les vacances, les contractacions i l'increment salarial. Muntada ha afegit en declaracions a Catalunya Informació que l'aprovació d'aquests acords permetrà continuar negociant les condicions laborals.

Joan Muntada

Com a mínim els tres punts que eren objecte de protesta han quedat resolts. I entenem que la resta de punts que queden sobre la taula es podran seguir negociant.



Les plantilles d'Acesa i Aucat ja van fer dues jornades de protesta amb l'aixecament de barreres els primers dies de les vacances de Setmana Santa. La vaga, que va afectar els peatges de l'AP-7, l'AP-2, la C-31 i la C-32, no va causar problemes als usuaris.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.