La Font d'en Sert del Parc de Collserola, remodelada i habilitada per acollir visitants


  • Comparteix:

Aspecte actual de l'espai de la Font d'en Sert

Aspecte actual de l'espai de la Font d'en Sert

La Font d'en Sert, situada al torrent de Prunells del Parc de Collserola, torna a brotllar gràcies a les obres de rehabilitació emmarcades en un conveni entre la Diputació de Barcelona i l'Obra Social 'la Caixa'. La neteja i millora del drenatge del camí, la substitució d'un mur caigut per una petita escullera de granit i la rehabilitació de l'aspecte exterior amb rajoles de ceràmica són els principals treballs que s'han dut a terme a l'espai.

La font va patir els desperfectes durant les abundants pluges de l'hivern de l'any passat. Tot i que les millores estaven enfocades a la remodelació de la font, també han servit per adequar l'espai a l'ús públic amb la neteja de les graderies i la col·locació d'una taula amb bancs per als visitants.

El projecte vol recuperar els punts d'aigua, però també l'ús social que se n'havia fet i el patrimoni històric que ha anat desapareixent. En total, el conveni contempla els treballs de rehabilitació de les 13 fonts malmeses del Parc de Collserola, unes millores que estan donant feina a més de 500 persones en risc d'exclusió social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.