La parròquia de Sant Pere d'Octavià arriba a la Pasqua amb més d'una dotzena d'actes litúrgics


  • Comparteix:

Parròquia de Sant Pere d'Octavià

Parròquia de Sant Pere d'Octavià

La parròquia de Sant Pere d'Octavià celebra més d'una dotzena d'actes litúrgics al llarg d'aquests dies de Setmana Santa. La missa i la rentada de peus d'aquest dijous al vespre han donat el tret de sortida a les celebracions religioses, que han seguit aquest Divendres Sant amb el tradicional viacrucis. Els actes es reprendran demà dissabte a les deu de la nit amb la Vetlla Pasqual i amb la tradicional missa de mitjanit, que prepararà espiritualment els feligresos per a la resurrecció. Diumenge de Pasqua de Resurrecció s'oficiaran fins a sis misses al llarg de tota la jornada, i al punt del migdia hi haurà Caramelles a la llotgeta.

El Monestir restarà obert tota la jornada de Divendres Sant perquè és dia de dejuni i abstinència. A les nou del matí, se celebrarà el viacrucis i es podrà visitar l'ermita de Llaceres, que romandrà oberta fins a la una. Al punt del migdia, s'oficiarà la pregària al Sant Crist per a infants al Monestir, i a les cinc de la tarda tindrà lloc l'Acció Litúrgica de Passió i Mort del Senyor, que enguany comptarà amb un acte de col·lecta per a Terra Santa. La Vetlla de la Santa Creu de les vuit del vespre posarà fi als oficis litúrgics d'aquest divendres.

La parròquia de Sant Pere d'Octavià iniciarà els actes de dissabte amb l'oració de preparació espiritual de la Pasqua a les nou del matí i la solemne Vetlla Pasqual amb la posterior missa a dos quarts d'onze de la nit.

Finalment, Diumenge de Pasqua de Resurrecció comptarà amb sis misses i la tradicional cantada de Caramelles, que es farà al punt del migdia a la llotgeta. A les nou del matí, a les 11, a les 12, a un quart de dues del migdia, a les set de la tarda i a dos quarts de nou del vespre, els creients podran assistir a les diferents sessions de la Santa Missa d'aquesta última jornada de Setmana Santa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.