El bon temps dóna el tret de sortida a la temporada dels gelats


  • Comparteix:

Els gelaters de Sant Cugat han encetat la temporada amb una petita davallada de clients per les vacances de Setmana Santa. Tot i aquesta minva, el sector confia en mantenir les vendes respecte l'any passat. El bon temps i el fet de no apujar els preus són les claus imprescindibles per garantir una bona temporada, segons els gelaters.

El sector del gelat ha obert un any més les seves portes amb l'arribada de Setmana Santa per oferir un dels productes més esperats en aquesta estació. Tot i que la temporada no ha arrencat amb força, els gelaters han assegurat a Cugat.cat que aquest no és un fet extraordinari.

Gelaters

Es nota que el poble s'ha quedat buit per Setmana Santa. / L'inici ha estat complicat però com cada any. / La gent ha marxat com sempre.


Els gelaters esperen aconseguir la màxima afluència de clients entre els mesos de maig i agost. L'augment de les temperatures i el fet de conservar els preus respecte l'any anterior són les claus que segons els botiguers faran mantenir el volum de vendes.

Gelaters

Mantenim els preus i esperem que la gent continuï venint com fins ara. El bon temps és clau. / Pensem que els preus no s'han de pujar.


La innovació en l'art del gelat és un altre dels reclams per atreure nous clients. Enguany els gelaters de la ciutat han apostat per nous gustos ara el 'donut' i el 'mojito'. Tot i això el clàssic gelat de xocolata aconsegueix situar-se al final de la temporada en el rànquing dels més venuts.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.