La Setmana Santa redueix a la meitat els clients dels bars de l'eix comercial


  • Comparteix:

Les vacances de Setmana Santa fan caure un 50% l'afluència de clients en el sector de la restauració. Els bars de l'eix comercial consultats per Cugat.cat destaquen aquesta davallada com una de les més importants dels últims anys. El membre de la Junta del Gremi d'Hostaleria de Sant Cugat, Víctor Fayos, ha situat les xifres com a pròpies d'aquestes dates, tot i que ha reconegut que la crisi i el mal temps d'aquesta temporada són factors que han accentuat la caiguda de les vendes.

Els hostalers de la ciutat consultats per Cugat.cat han notat una caiguda d'entre un 50 i un 80% de les vendes, sobretot a partir de Divendres Sant.

Hostalers

Ha marxat un 80% de la gent. / Entre un 50 i un 40%. / Avui s'ha notat bastant menys. / El 50% d'un cap de setmana normal.



De la seva banda, el membre de la Junta del Gremi d'Hostaleria de Sant Cugat, Víctor Fayos, ha dit a Cugat.cat que durant aquestes dates és normal un descens en l'afluència de clients ja que els santcugatencs acostumen a marxar de vacances. Tot i això, la disminució ha estat més accentuada que en altres anys, un fet que Fayos ha atribuït a la crisi econòmica i al mal temps dels últims mesos.

Víctor Fayos

Hi ha establiments que potser han obert i no ho haurien d'haver fet. Les baixades han sigut d'entre el 50 i el 60%.





Les baixes vendes durant l'hivern han obligat molts establiments a obrir durant la Setmana Santa, tot i que no han tingut l'afluència de clients que esperaven.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.