Un centenar de persones participen al programa 'Xocolata per a Tutti' de Cugat.cat


  • Comparteix:

Un centenar de persones han participat al programa 'Xocolata per a tutti' que organitza Cugat.cat coincidint amb el dilluns de Pasqua. En aquesta 19a edició, conduïda un any més per Joan Vallvé, el grup de comunicació multimèdia i diverses pastisseries de la ciutat han repartit un total de set mones entre els oients de Cugat ràdio i per primer cop també entre els lectors de Cugat diari.

Aquest any dues mones s'han repartit amb un sorteig entre els correus enviats, dues més s'han donat a través de trucades al programa i les altres tres s'han entregat als oient que han respost correctament les preguntes del conductor de 'Xocolata per a tutti'.

El conductor de l'espai, Joan Vallvé, ha explicat que és una tradició arrelada a la ciutat.

Joan Vallvé

Aquesta tradició ja remunta gairebé 20 anys. Volem que la gent passi un bon dia de Pasqua.


L'Andrea Homs i el Santi Centelles, dos dels guanyadors, s'han apropat fins les instal·lacions de Cugat.cat per recollir el seu regal. Així han explicat com han participat en el concurs.

Andrea Homs i Santi Centelles

Avui hem escoltat el programa tot el matí i he fet una de les proves i mira hi hagut sort. / Normalment miro Cugat.cat i el concurs em va fer gràcia.




El programa 'Xocolata per a tutti' ha estat enguany possible gràcies a la col·laboració de les pastisseries i fleques Sàbat, Roura, Vallespa, Fleca Estació, Baixas, Masnou i Vall d'Or.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.