Normalitat en el primer dia laboral amb els talls de Renfe


  • Comparteix:

Estació de Renfe a Sant Cugat

Estació de Renfe a Sant Cugat

El servei de Rodalies Renfe de la línia 7 en direcció Barcelona, amb parada a la nostra ciutat, viu amb normalitat el primer dia d'activitat laboral plena amb els talls de trens entre les estacions de Sant Andreu Arenal i Arc de Triomf. Aquest matí hi ha hagut poques cues a la sortida de l'estació de Sant Andreu Arenal. La majoria dels passatgers s'han dirigit directament als autobusos llançadora que s'han posat en marxa els dies laborables i a la línia L1 del metro, que ha reforçat el seu servei per poder afrontar l'augment de passatgers.

El personal d'informació de Renfe s'ha repartit aquest matí a les estacions afectades pels talls de Renfe, entre elles la de Sant Cugat, així com a les andanes dels trens de Rodalies. La majoria dels passatgers però ja coneixien les modificacions del servei i els pocs que s'han adreçat al personal ho han fet per preguntar el destí dels busos llançadora o per preguntar també si el seu bitllet de tren els servia igual per agafar el metro.

Aquest tall en la circulació de la línia 7 també afecta a les línies 3 (L'Hospitalet-Vic-Puigcerdà) i 4 (Sant Vicenç-Martorell-Barcelona-Manresa), així com els serveis de Mitja Distància de la línia Barcelona-Manresa-Lleida.

El nou trajecte, que restarà fins el 12 de setembre per les obres a l'estació de Sagrera-Meridiana, obliga als usuaris que agafin la línia 7 de Renfe per dirigir-se al centre de Barcelona a fer transbordament a l'estació de Sant Andreu Arenal. Aquest nou intercanviador que s'ubicarà a Sagrera-Meridiana donarà servei, d'aquí a sis mesos, a les línies 7, 3 i 4 de Rodalies Renfe i a les línies L1 i L5 de Metro. Les futures línies L4 i L9 de la xarxa de Metro també tindran parada a la nova estació.

Rodalies compta ja amb una nova pàgina web Rodaliesdecatalunya.cat, que informa de les variacions del servei i amb diferents punts d'informació a les estacions afectades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.