Una conferència dóna el tret de sortida avui a les activitats que commemoren el Dia Mundial del Parkinson


Temes relacionats

Una cursa de relleus encapçala una jornada per explicar la situació de les persones que pateixen Parkinson (25/mar/10)


  • Comparteix:

Les taules informatives seran l'eix de les activitats

Les taules informatives seran l'eix de les activitats

La conferència 'El benestar emocional a l'entorn de les malalties neurològiques', a càrrec de Tomàs Navarro, acompanyada d'una exposició fotogràfica i un aperitiu, dóna el tret de sortida avui als actes de celebració del Dia Mundial del Parkinson a Sant Cugat, que es commemora aquest diumenge. Sota el lema 'Movem-nos tots', l'Associació Catalana per al Parkinson té l'objectiu de difondre la situació actual de la malaltia i conscienciar la població amb diversos actes organitzats durant l'abril.

Amb els actes proposats aquest mes, l'Associació Catalana per al Parkinson se suma a les activitats de l'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) i l'associació Unidos contra el Parkinson, que també han planificat diverses iniciatives per commemorar el Dia Mundial d'aquesta malaltia neurològica.

A més de la conferència, l'entitat ha organitzat una taula informativa al carrer el diumenge 25 d'abril a la rambla del Celler, davant del pavelló. Aquest matix dia també se celebrarà un concert benèfic de Joventuts Musicals a càrrec d'Enrique Lapaz, guanyador del Concurs Ciutat de Sant Cugat per a joves intèrprets 2009. El concert serà a les sis de la tarda a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels.

El secretari de la delegació a Sant Cugat de l'Associació Catalana per al Parkinson, Esteve Sala, ha explicat durant una entrevista a Cugat.cat la finalitat d'aquests actes.

Esteve Sala

Volem lluitar contra la tendència que tenen els malalts de quedar-se a casa, i fer una crida a participar a les associacions de la ciutat.




Diumenge 25 d'abril serà una diada farcida d'activitats organitzades també per l'AVAN i l'associació Unidos Contra el Parkinson. Una cursa de relleus que es farà simultàniament a Chicago, a Ordezo, a Itàlia, i a una desena de ciutats espanyoles i catalanes més, taules informatives i una exhibició d'hoquei són algunes de les propostes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.