Tanca, per sorpresa, l'escola idiomes Saint James i deixa 200 alumnes sense classes


  • Comparteix:

L'escola Saint James ha seguit la mateixa trajectòria d'altres instal·lades a Sant Cugat, com Opening i Wall Street

L'escola Saint James ha seguit la mateixa trajectòria d'altres instal·lades a Sant Cugat, com Opening i Wall Street

L'escola d'idiomes Saint James, antiga franquícia d'Opening, ha tancat les seves portes per problemes financers. La notícia ha agafat per sorpresa tant a alumnes com a professors i es calcula que més de dues-centes persones es podríen veure afectades pel tancament.

Una nota enganxada a la porta del centre és tota la informació que han rebut els alumnes que s'han apropat a l'escola per continuar amb la seva activitat acadèmica. L'única explicació que es dóna sobre el tancament és que s'han esgotat els recursos econòmics propis de l'escola i que no s'ha rebut cap tipus d'ajuda per part de les administracions. La Gemma, una de les persones que s'han apropat al local de la clausurada escola denuncia que el centre havia estat venent cursos fins l'últim moment.

Gemma

Vaig decidir que no volia fer les classes, però veig que m'han seguit cobrant les mensualitats, la matrícula; tot.


De la seva banda, representants dels professors han comunicat a aquesta emissora que portaven mesos cobrant el seu sou amb retard i que ja havien exposat la seva situació a un advocat. Els professors han volgut aclarir que sempre han fet la seva feina amb la màxima eficiència possible tot i les limitacions que tenien. Malgrat aquests problemes, la direcció de l'escola no havia comunicat res als alumnes tal i com explica en Fernando, un dels estudiants.

Fernando Marqués

Tinc pagat fins el juny del 2004. I ara veig que han tancat i no em donen més explicacions. Estic sobtat.


Segons es llegeix en la nota, aquells alumnes que provenien del també clausurat centre Wall Street Institute i que Sant James School of English havia recollit gràcies a un acord, poden continuar la seva formació en un dels centres que encara hi ha a Barcelona o bé, poden rebre a casa tot el material per acabar el curs. D'altra banda, pel que fa a aquells alumnes que havien contractat el curs amb Opening, l'escola considera resolt el seu crèdit bancari ja que aquest estava vinculat al contracte amb el centre.

La direcció general de Consum de la Generalitat i l'Oficina d'Atenció al Consumidor de l'Ajuntament han convocat una reunió dimarts vinent amb els afectats a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.