Els regidors Pasqual d'Ossó i Maria Sansa seran els pregoners de la Festa Major


  • Comparteix:

Els fins ara regidors Pasqual d'Ossó i Maria Sansa seran els pregoners de la Festa Major d'aquest any. La cabra mecànica y Luis Eduardo Aute seran els dos plats forts de la Festa Gran de la ciutat que vol recuperar la Nit del Cantautor com una de les tradicions d'aquesta celebració que es farà entre els dies 26 i 29 de juny.

Els dos pregoners d'enguany deixaran el seu càrrec al consistori, després de 20 anys de treball a l'Ajuntament com a representants de CiU i del PSC respectivament. Segons Pasqual d'Ossó, per ell és un honor poder llegir el pregó de la festa major, tot i assegurar que NO mereix aquest reconeixement:

Pasqual d'Ossó

Li vaig dir a l'alcalde que per a mí és un honor immerescut


Per la seva part, Maria Sansa ha assegurat que és un orgull que l'hagin triat per fer el pregó de la seva ciutat, a la que ha dedicat molts anys de la seva vida:

Maria Sansa

Hem estat vint anys fent de representants del poble


L'actor Toni Albà, representant el rei Joan Carles, acompanyarà els dos exregidors durant el pregó d'aquesta festa que, entre altres novetats, recuperarà la Nit del Cantautor. La comissió de Festa Major ha decidit portar a Aute, el dia 28 de juny, i a La cabra mecànica, el dia 29, després que molts santcugatencs, a través d'una enquesta, demanessin l'actuació de grups musicals actuals com a complement a les activitats de les últimes edicions de la festa major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.