Educaweb.com organitza un programa de formació per a famílies santcugatenques


  • Comparteix:

El programa vol ajudar als pares i mares amb fills adolescents / Foto: http://blog.cine.com

El programa vol ajudar als pares i mares amb fills adolescents / Foto: http://blog.cine.com

Educaweb.com organitza aquests dies un programa de formació per a famílies santcugatenques. L'objectiu de la iniciativa és dotar d'estratègies i recursos a les famílies per treballar els diferents aspectes que influeixen en l'educació dels fills en àmbits com la convivència, les relacions personals, la salut, el desenvolupament i els estudis, entre d'altres. El curs, que ha començat aquesta setmana i acaba al maig, està format per sis sessions de dues hores de durada cadascuna.

El programa vol ser una eina per ajudar els pares i mares a resoldre conflictes que tenen amb els seus fills adolescents. Diversos especialistes ensenyaran als assistents a comprendre els canvis que viuen els adolescents i els donaran eines per posar fi a les relacions de dependència entre pares i fills i per afrontar i gestionar conflictes. Les noves tecnologies i l'elecció d'una professió o uns estudis són altres temes que es tractaran en el programa.

La directora d'Educaweb.com, Montserrat Oliveras, explica quin és l'objectiu principal del curs. Són declaracions a Cugat.cat.

Montserrat Oliveras

El curs busca donar recursos als pares que fan de pares en una edat de grans canvis. En aquesta etapa s'agraeix molt trobar acompanyament.



Les sessions es faran al Casal de Joves TorreBlanca cada dimarts al vespre i encara queden places lliures. L'última sessió del programa formatiu tindrà lloc el dimarts 11 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.