Cugat.cat farà una cobertura especial per informar de la Marxa Infantil


Temes relacionats

1.200 parelles participaran a la Marxa Infantil aquest diumenge ( 9/abr/10)


  • Comparteix:

Cugat.cat oferirà informació actualitzada de la cursa en tot moment

Cugat.cat oferirà informació actualitzada de la cursa en tot moment

Cugat.cat farà un seguiment especial de la Marxa de Regularitat, que tindrà lloc aquest diumenge. Cugat ràdio, al 91.5 de l'FM, informarà cada hora de la cursa i Cugat diari oferirà en tot moment informació actualitzada al diari on-line. A més, Cugat tv recollirà les millors imatges de la marxa amb un reportatge al programa 'A fons' del canal Actualitat.

La Marxa Infantil es podrà seguir a través del diari electrònic i de Cugat ràdio, que informaran puntualment de com es desenvolupa la cursa. Un ampli reportatge al programa 'A fons' del canal Actualitat de Cugat tv mostrarà les imatges més destacades de la jornada. Els participants també podran consultar les classificacions de la cursa de regularitat a Cugat.cat.

L'organització de la Marxa aconsella als participants que s'equipin adequadament i que portin aigua i l'esmorzar. Es recomana calçar-se amb sabates adequades i portar mitjons de recanvi, i també vestir-se amb roba còmode i lleugera. Si els participants decideixen abandonar la cursa, ho han d'informar als organitzadors, així com també de qualsevol dificultat que tinguin durant la Marxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.