(6:00h) Un total de 1.309 parelles escalfen motors per a la Marxa


Temes relacionats

Cugat.cat farà una cobertura especial per informar de la Marxa Infantil (11/abr/10)

1.200 parelles participaran a la Marxa Infantil aquest diumenge ( 9/abr/10)

La Marxa recupera un recorregut de fa gairebé mig segle i redescobreix el Camí dels Monjos (25/mar/10)

La Marxa es farà l'11 d'abril però no recorrerà la serra de Collserola (18/mar/10)

La 52a edició de la Marxa Infantil s'obre a la mobilitat reduïda i als joves de fins a 15 anys (19/feb/10)


  • Comparteix:

La Marxa Infantil donarà el tret de sortida aquest diumenge a les nou del matí des de la seu del Club Muntanyenc (CMSC), mentre que la Juvenil, que es fa per primer cop aquest any, començarà mitja hora abans. Aquesta nova edició de la cursa, que passarà per Can Sant Joan i el Turó de Can Camps, ha modificat el seu itinerari a causa de la nevada del mes passat. Una altra novetat, a banda de les categories juvenil i per a discapacitats i el canvi de recorregut, és que els premis de la cursa es coneixaran més aviat que en anys anteriors. Està previst que el lliurament dels premis es faci el 24 d'abril.

Un total de 1.204 parelles participaran a la Marxa Infantil de Regularitat que arriba aquest diumenge a la ciutat. La 1a edició de Marxa Juvenil comptarà amb 103 parelles, mentre que dues parelles faran el circuit per a discapacitats.

Escoltem el coordinador de la Marxa Infantil, Silvano Bendinelli, en declaracions a Cugat.cat.

Silvano Bendinelli

Són 1.200 parelles infantils i 103 juvenils. Els objectius s'han complert en infantil, esperavem aproximadament 150 parelles en juvenil.


Després de les modificacions de l'itinerari a causa de la nevada del mes passat, la Marxa sortirà des del CMSC i passarà pel Monestir fins al parc de Can Sant Joan. Des d'allà, avançarà per un sender de muntanya cap a Can Graells i després per unes pistes fins al Turó de Can Camps, on els participants podran dinar. El recorregut de tornada serà per la serra de Can Camps. El canvi de circuit no variarà la dificultat de la marxa, que serà semblant a la d'anys anteriors. La major part del circuit és sobre asfalt i mostrarà als participants part de l'itinerari històric del Camí dels Monjos, que uneix Matadepera, Terrassa, Sant Quirze i Sant Cugat. A més, el camí recorrerà la part nord-oest del municipi, una ruta que no s'acostuma a fer a peu.

El coordinador de la marxa, Silvano Bendinelli, explica l'itinerari.

Silvano Bendinelli

El nou circuit té l'interès de descobrir una zona pràcticament nova i poc coneguda de Sant Cugat. Hi ha camps de conreu i una vista bonica.


La Marxa Juvenil, una proposta pionera enguany, també passarà pel Turó de Can Camps en un circuit similar al de la Marxa Infantil. Per a les persones amb discapacitat, l'organització ha dissenyat un circuit alternatiu que els permetrà seguir la Marxa. Els pares i mares dels participants hauran d'utilitzar l'aparcament de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Can Sant Joan, des d'on s'indicarà un itinerari per accedir al Turó de Can Camps.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha descrit així la Marxa Infantil.

Lluís Recoder

És una forma d'aproximar l'entorn natural als nens i nenes. Fomenta l'estimació cap a la natura i integra les persones que han arribat recentment a Sant Cugat.


L'organització de la Marxa aconsella als participants que s'equipin adequadament i que portin aigua i l'esmorzar. Es recomana calçar-se amb sabates adequades, portar mitjons de recanvi i també vestir-se amb roba còmode i lleugera. Si els participants decideixen abandonar la cursa, ho han d'informar als organitzadors, així com també de qualsevol dificultat que tinguin durant la Marxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.