(10:18h) Normalitat en la sortida dels participants de la Marxa


  • Comparteix:

La sortida dels marxistes transcorre amb normalitat des del Club Muntanyenc. Més de 600 participants, entre els quals hi ha les dues parelles de discapacitats, ja recorren els carrers de la ciutat en direcció al Turó de Can Camps. La incorporació dels xips electrònics ha facilitat la sortida dels marxistes, una novetat que també permet un control més exacte del temps dels participants i redueix l'espera als diferents punts de l'itinerari.

Ja queden pocs participants esperant per començar el recorregut de la marxa, que enguany celebra la 52a edició. Les dues parelles amb mobilitat reduïda ja han iniciat la cursa, juntament amb més de la meitat dels participants.

Els marxistes disposen aquest any d'un xip electrònic que controla les marques de cada parella en cada etapa de la cursa. A més, aquest sistema electrònic és una aposta de l'organització per la sostenibilitat perquè permet estalviar paper.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.