(13:25h) Bona part dels participants prefereixen el circuit per Collserola


  • Comparteix:

La participació ha superat les 1.300 parelles

La participació ha superat les 1.300 parelles

La zona habilitada per a la pausa de dinar, al Turó de Can Camps, no ha acabat d'agradar als participants, ni als pares. Familiars i participants consultats per Cugat.cat han coincidit en destacar que el recorregut d'anys anteriors per Collserola els agrada més. L'organització s'ha vist obligada enguany a canviar el circuit com a conseqüència de l'estat de la serra després de la nevada del mes passat. Aquest nou traçat compta amb una part urbana que discorre per asfalt, un aspecte que els participants han lamentat. Tot i així, l'organització s'ha mostrat satisfeta perquè la 52a Marxa de Regularitat s'està desenvolupant segons el previst i sense incidents. A més, les novetats incorporades enguany com els xips electrònics han facilitat la sortida dels marxistes i els controls.

El recorregut de tornada serà per la serra de Can Camps. El canvi de circuit no ha fet variar la dificultat de la marxa, que és semblant a la d'anys anteriors. Tot i així, la major part del circuit és sobre asfalt. A més, el camí recorre la part nord-oest del municipi, una ruta que no s'acostuma a fer a peu.

Les primeres parelles de la categoria juvenil ja han encetat el retorn i comencen a arribar a la plaça de la Vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.