Josep Maria Dedéu, candidat a degà del CoAC, creu que la inspecció dels edificis oferirà molts llocs de treball


Temes relacionats

El santcugatenc Lluís Comerón, degà en funcions del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (11/gen/10)


  • Comparteix:

El candidat a degà del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (CoAC), Josep Maria Dedéu, valora molt positivament el decret que estableix que els edificis construïts abans del 1970 hauran de passar una inspecció tècnica obligatòria que avali el seu bon estat de conservació. Segons el candidat, aquest decret crearà molts llocs de treball.

L'actual president de l'Agrupació d'Arquitectes al Servei de l'Administració Pública del CoAC i candidat a degà d'aquesta entitat, Josep Maria Dedéu, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que el decret és positiu ja que incentiva la rehabilitació del patrimoni edificat. En conseqüència, facilitarà llocs de treball a arquitectes i constructors.

Josep Maria Dedéu

Les inspeccions que es faran als edificis oferiran llocs de treball a professionals del sector.


Dedéu, que està fent campanya aquesta setmana al Vallès, ha recalcat que el CoAC ha de donar sortida a la situació dels arquitectes col·legiats que més pateixen la crisi i que ha de fomentar les activitats dels més emprenedors. Aquests són alguns dels punts de la seva candidatura, que competirà amb la del santcugatenc Lluís Comerón, actual degà del col·legi i que es torna a presentar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.