L'Obra Social la Caixa manté el pressupost per a projectes solidaris santcugatencs, tot i la crisi


Temes relacionats

La Font d'en Sert del Parc de Collserola, remodelada i habilitada per acollir visitants ( 6/abr/10)

Càritas i l'Obra Social 'la Caixa' uneixen esforços en un projecte d'orientació laboral per a homes ( 4/des/09)

Sant Cugat Empresarial i la Caixa uneixen esforços per promoure la inserció laboral de persones amb risc d'exclusió (23/oct/09)


  • Comparteix:

Roda de premsa de presentació dels projectes de l'Obra Social la Caixa

Roda de premsa de presentació dels projectes de l'Obra Social la Caixa

L'Obra Social la Caixa manté el mateix pressupost del 2009 per donar suport a diversos projectes de Sant Cugat, tot i la crisi econòmica. L'entitat ha col·laborat en el darrer any en diferents iniciatives solidàries de la ciutat per un valor superior als 400.000 euros vehiculats a través d'entitats de la ciutat i en col·laboracions directes amb l'Ajuntament. L'ocupació, la gent gran, les persones amb diferents discapacitats i el medi ambient són els eixos d'actuació de l'Obra Social la Caixa a la nostra ciutat.

El programa 'Incorpora', que fomenta l'ocupació de persones en situació de risc i exclusió social, és un dels projectes que oferirà l'entitat als empresaris de la ciutat amb el nou pressupost. L'objectiu de la iniciativa és informar de les vies que s'han de seguir per contractar persones d'aquest col·lectiu. La trobada serà el 4 de maig en el marc dels diàlegs del Santcugatribuna.

La gent gran és un altre dels col·lectius a qui va destinada l'ajuda de l'entitat aquest any. De fet, durant el darrer any, un total de 162 santcugatencs han participat als tallers i cursos d'informàtica de l'Esplai de la Floresta impulsat des de la fundació.

El director de l'àrea de negoci de la Caixa a Sant Cugat, Tomàs Subirà, ha destacat la col·laboració que manté l'entitat amb l'Ajuntament.

Tomàs Subirà

Tenim una relació de complicitat i amistat. Intentem ajudar sempre que podem.


La fundació ha treballat conjuntament amb altres entitats de la ciutat com l'Ateneu, ASDI, el Banc d'Aliments de Cáritas, els minyons escoltes i el teatre social de Femarec. La intenció és continuar treballant amb aquestes i altres entitats durant aquest 2010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.