El CMSC busca incentivar l'activitat i la implicació de la gent gran amb un trimestre dedicat al col·lectiu


  • Comparteix:

Un cicle de xerrades, tallers de pilates, fotografia i informàtica, i un club de cinema són només algunes de les propostes que el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) ofereix a la gent gran de la ciutat a través d''El Trimestre de la gent gran'. L'entitat pretén que els els ciutadans de la tercera edat siguin actius amb les iniciatives culturals que els ofereix la ciutat.

Ho explica el vicepresident del CMSC i responsable de les activitats culturals de l'entitat, Alfredo Arechavala.

Alfredo Arechavala

Volem que es deixi d'establir la relació entre gent gran i cuidadors de néts.


El record del Sant Cugat agrícola, els inicis del CMSC i l'oferta d'oci per a joves a la ciutat a mitjans i finals del segle passat són alguns dels temes amb els quals s'obre el cicle de xerrades del trimestre. Motivar l'activitat física i informar sobre qüestions actuals amb repercussió sobre el col·lectiu és la fita que persegueixen xerrades com 'Les pensions, un problema de futur?' i 'Esport i Salut, les avantatges de l'activitat física'. Els tallers de pilates i informàtica, un grup de lectura i un club de cinema completen l'oferta cultural del trimestre.

Precisament, el club de cinema compta amb projeccions protagonitzades per un model molt peculiar de gent gran. L'expert en cinema i responsable de les projeccions durant el trimestre, Martí Roque, ha explicat a Cugat.cat la seva voluntat de mostrar personatges actius, tot i que tinguin una edat avançada.

Martí Roque

Busco que la pel·lícula mostri la vitalitat de la gent gran.



El CMSC combina el 'Trimestre de la gent gran' amb iniciatives com grups de tertúlia en anglès i el cicle 'Les nostres aportacions'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.