El Campus Universitari d'Estiu de Sant Cugat es posa en marxa aquest juliol amb unes Jornades informàtiques


  • Comparteix:

L'alcalde en funcions, Lluís Recoder, i la regidora de Serveis personals, Àngels Ponsa, en la presentació.

L'alcalde en funcions, Lluís Recoder, i la regidora de Serveis personals, Àngels Ponsa, en la presentació.

Sant Cugat pretén convertir-se en una ciutat universitària tot l'any amb la celebració, aquest juliol, del primer Campus Universitari d'Estiu. La primera edició d'aquesta escola d'estiu arrenca amb la celebració, a les Escoles Gimbernat, d'unes Jornades Informàtiques però la intenció és implicar-hi, de cara a les properes edicions, tots els centres universitaris amb presència a la ciutat.

El Campus Universitari d'Estiu comença a caminar amb la celebració del 8 a l'11 de juliol d'unes jornades que sota el títol de 'A qui donen servei les tecnologies de la informació?' pretenen analitzar l'ús i el profit que empreses i institucions públiques poden extreure del món d'internet.

És la primera passa d'un camí engegat coordinadament entre l'Ajuntament i les universitats amb presència a la ciutat per fer realitat el Campus Universitari de Sant Cugat. Segons ha explicat Manel Taboada, coordinador de les Jornades, la Gimbernat és la primera facultat en organitzar el campus d'estiu però la voluntat, de cara a properes edicions, es sumar-hi la resta de facultats:

Manel Toboada

És una primera iniciativa dins el marc dels Campus Universitari d'Estiu que tot i que comença amb les Escoles Gimbernat es vol extendre a la resta de facultats.


Amb la celebració d'aquesta escola d'estiu, Sant Cugat vol estrènyer, encara més, els llaços entre la ciutat i els diferents centres universitaris que conviuen en el seu terme municipal. En aquest sentit, en els propers mesos es posarà fil a l'agulla per construir una residència d'estudiants i posar en marxa un bus intercampus que connecti les diferents facultats amb el centre de la ciutat. L'alcalde en funcions, Lluís Recoder, creu que aquestes mesures van en el camí de fer de Sant Cugat una ciutat universitària de primer ordre:

Lluís Recoder

Totes aquestes ideees s'emmarquen dins aquesta voluntat d'anar teixint els llaços perquè la comunitat universitària se senti més sancugatenca i Sant Cugat senti la universitat com alguna cosa més seva.


A més, el curs vinent entrarà en funcionament un portal electrònic que recollirà informació conjunta i de servei que afecti tota la comunitat universitària de la ciutat sota una mateixa imatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.