Una enquesta per saber com són els joves de la ciutat servirà per elaborar el projecte Futur Jove 2020


  • Comparteix:

L'enquesta es pot fer fins el 30 d'abril

L'enquesta es pot fer fins el 30 d'abril

L'Ajuntament ha preparat una enquesta per internet de 100 preguntes pels joves d'entre 13 i 29 anys per elaborar el projecte Futur Jove 2020. L'objectiu d'aquest pla és saber cap a on s'hauria d'orientar la ciutat en funció dels interessos dels joves d'avui dia. A més del sondeig, també es prepararan entrevistes i debats durant el maig.

L'enquesta tracta diversos temes per dibuixar una visió sobre què pensen els joves de la ciutat i quins són els aspectes més importants de la seva vida, què canviarien i què esperen de la vida.

L'educació és un dels punts claus de la consulta. L'enquesta fa preguntes com 'Estan contents els joves amb la formació que reben?', 'Creuen que els permetrà assolir una bona formació personal i aconseguir un bon lloc de treball?'. L'ocupació també és un dels eixos principals del sondeig, així com la família i la vivenda.

El qüestionari tracta altres temes més generals, com la globalització, i pregunta sobre quines amenaces posen en perill la societat. Qüestions com 'Quin paper han de tenir l'home i la dona?' i 'Quins drets han de tenir els immigrants?' es troben també en aquesta enquesta. El sondeig també toca la distribució de la riquesa i els mitjans de comunicació.

Pel que fa a la religió, la consulta pretén descobrir quines són les creences de la joventut, si creuen en Déu o en alguna força superior, si hi ha vida després de la mort, i si preguen amb regularitat, entre d'altres, amb preguntes com 'El futur passa per aferrar-se a la fe i la tradició o a la ciència?'.

Altres qüestions com 'Les relacions sexuals només haurien de estar permeses dins el matrimoni?', 'Estic orgullós de la gent rica que hi ha al meu país?', 'És acceptable violar la llei per defensar els drets per algú o per combatre la injustícia a la societat?' i 'La gent pot canviar la societat amb les seves decisions i accions?' completen l'enquesta.

L'Ajuntament farà un sorteig de 3 IPods Shuffle entre tots els participants de la consulta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.