El pintor Lluís Ribas ofereix un taller de pintura en benefici de Càritas


  • Comparteix:

La presentació s'ha fet aquest divendres a l'Escola d'Art i Disseny

La presentació s'ha fet aquest divendres a l'Escola d'Art i Disseny

El pintor santcugatenc Lluís Ribas ha posat en marxa un curs de pintura a l'Escola Municipal d'Art per col·laborar amb Càritas. La suma de l'import de les matrícules i mensualitats del taller es destinen íntegrament a la compra d'aliments per a l'entitat benèfica. El curs, iniciat al febrer i que es preveu que es repeteixi el curs vinent, compta per ara amb set alumnes i amb el suport de l'Ajuntament. La presentació del projecte s'ha fet aquest divendres amb l'assistència de Ribas i dels tinents d'alcalde de Serveis a la Ciutadania i Cultura, Carmela Fortuny i Xavier Escura, respectivament i la responsable de Càritas de Sant Cugat, Amèlia de Juan.

El curs d''Art Soldidari' està destinat a persones que ja tenen coneixements de pintura, ja que les classes volen servir per transmetre entre els alumnes el que coneixen. Els curs compta amb set alumnes.

El pintor Lluís Ribas ha destacat que els alumnes del curs són els encarregats de recollir els diners i comprar els aliments que s'entreguen a Càritas. Ribas ha explicat els motius que l'han motivat a posar en marxa la iniciativa.

Lluís Ribas

Em sembla que s'ha de conscienciar la gent dels problemes que hi ha. Volia que els alumnes s'adonessin de la realitat del que passa, que hi ha gent que necessita aliments bàsics.




De la seva banda, la responsable de Càritas Sant Cugat, Amèlia de Juan, s'ha mostrat molt satisfeta del projecte.

Amèlia de Juan

Tenen un valor molt important. Aquesta col·laboració entre l'Ajuntament i una inicitaiva privada serveix per conscienciar que hi ha gent que no ho està passant bé. Això dóna esperança.






El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, acompanyat per la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha valorat la iniciativa.

Xavier Escura

Per nosaltres va ser una gran al·legria. Ràpidament Cultura i Serveis a la Ciutadania ens vam posar en marxa per començar amb la iniciativa.




El curs d''Art Solidari' s'imparteix a les instal·lacions de l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat. L'Escola ha estat l'escenari de presentació del projecte aquest divendres al matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.