Demà acaba el termini per participar al Concurs de Microrelats de Cugat.cat


Temes relacionats

S'obre el concurs de Microrelats de Cugat.cat, que arriba a la 3a edició (26/mar/10)


  • Comparteix:

Els textos es poden enviar fins al 21 d'abril

Els textos es poden enviar fins al 21 d'abril

El període per participar en el 3r Concurs de Microrelats de Cugat.cat finalitza demà. Lots de llibres, regals i entrades per a espectacles són els premis d'aquest certamen on-line, organitzat amb motiu de la Diada de Sant Jordi. La iniciativa compta amb el suport de les llibreries locals, l'Ajuntament, l'EMD, l'Ateneu, Òmnium Cultural i el Memorial Manuel Vázquez Montalbán.

Els interessats a participar han d'enviar un text en català d'un màxim de 10 línies a concurs@cugat.cat, acompanyat de títol, pseudònim i dades personals. Enguany, Cugat.cat ha dividit el concurs en les categories infantil, juvenil i adulta.

L'organització del concurs està publicant una selecció dels millors textos a Cugat.cat. El veredicte es donarà a conèixer el 23 d'abril, en el marc del programa especial que Cugat ràdio (91.5 FM) realitzarà a la plaça d'Octavià des de les 10 del matí i fins a una del migdia.

Aquest 2010 ha augmentat el nombre d'entitats i institucions que donen suport a la iniciativa, fins arribar a la desena. A banda de les llibreries Celler de Llibres, Paideia, Mhytos, Alexandria i Pati de Llibres, també col·laboren en el projecte l'Ajuntament, l'EMD de Valldoreix, l'Ateneu, Òmnium Cultural i el Memorial Manuel Vázquez Montalbán.

El jurat està format per la directora de la Biblioteca del Mil·lenari, Pepa Forn, el llibreter de Celler de Llibres, Ferran Pontón, i la responsable del concurs, la periodista Sílvia González.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.