La Cambra de Terrassa convoca un concurs per dissenyar la imatge dels seus 125 anys

Els estudiants hauran de dissenyar una nova imatge corporativa

Societat

Publicat el 21/abr/10 per Jaume Blanche

La Cambra de Terrassa fa una crida als estudiants de disseny de la comarca perquè participin en un concurs per escollir la imatge del 125è aniversari de l'entitat, que se celebrarà el 2011. El projecte guanyador rebrà una dotació econòmica de 1.000 euros, i el centre on estudiï, 500.

El concurs està obert als estudiants de disseny de les escoles i universitats de la comarca, i als vallesans que estudiïn en altres centres de Catalunya. Els alumnes poden presentar els seus projectes fins el 17 de setembre, quan un jurat format per empresaris decidirà la proposta guanyadora que acompanyarà l'actual logotip de la cambra.

El director gerent de la Cambra de Terrassa, Josep Prats, ha destacat a Cugat.cat que l'entitat dóna plena llibertat als joves dissenyadors, tot i que els valors de l'entitat i la celebració del seu aniversari són els temes que haurien de centrar la nova imatge.

Josep Prats

És cert que l'entitat té un valors determinats que poden marcar els dissenys, però en qualsevol cas no hi ha cap restricció.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La Cambra de Terrassa està preparant diverses activitats per commemorar el 125è aniversari de l'entitat, que se celebrarà el 2011.