Josep Lluís Domeyó: 'Quan el Leonardo da Vinci es traslladi, podrem oferir més Formació Professional'


  • Comparteix:

L'institut Leonardo da Vinci és l'únic centre de la ciutat que ofereix FP

L'institut Leonardo da Vinci és l'únic centre de la ciutat que ofereix FP

Les noves instal·lacions de l'Institut Leonardo da Vinci permetran augmentar l'oferta de Formació Professional (FP) a la ciutat, segons ha explicat el director dels Serveis Territorials d'Educació del Vallès Occidental, Josep Lluís Domeyó. Prop de 38.000 persones a tot Catalunya s'han inscrit a les proves d'accés a l'FP d'arts plàstiques, disseny i ensenyament esportiu, tant en grau mitjà com en superior, pel curs 2010-2011. A la nostra comarca s'hi han inscrit poc més de 4.000 persones, el que representa un 26% més que l'any anterior.

Al 2009 un 75% de les persones que es van inscriure a les proves d'accés a l'FP van superar els examens. El departament d'Educació de la Generalitat ha explicat que la majoria dels inscrits són persones que tenen entre 17 i 25 anys i que, en molts casos, van abandonar els estudis abans de superar l'educació secundària.

A la nostra ciutat està previst que el trasllat de l'institut Leonardo da Vinci a unes noves instal·lacions, situades a Volpelleres, permetin augmentar l'oferta d'aquest tipus d'ensenyament. Ho ha explicat el director dels Serveis Territorials del Vallès Occidental, Josep Lluís Domeyó.

Josep Lluís Domeyó

Volem que quan l'institut Leonardo da Vincin es traslladi pugui oferir una oferta molt més amplia, a més d'oferir cicles interessants per Sant Cugat.


Les proves d'accés es faran entre el 5 i el 12 de maig, depenent de la modalitat. Els exàmens consten de dues parts, d'una banda, la matèria comuna i, de l'altra, una prova específica segons l'ensenyament que es vulgui cursar, és a dir, arts plàstiques, disseny o esportiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.