Els aturats sense subsidi disposen de nous ajuts i bonificacions


Temes relacionats

Els aturats sense subsidi tindran un títol de transport gratuït (20/oct/09)

ICV-EUiA proposa de nou ajuts municipals per als aturats sense subsidi (13/oct/09)


  • Comparteix:

Els aturats que no cobrin subsidi tenen accés a bonificacions de l'Ajuntament

Els aturats que no cobrin subsidi tenen accés a bonificacions de l'Ajuntament

Els aturats sense subsidi santcugatencs disposen de nous ajuts i bonificacions per accedir a diversos serveis municipals. En concret, aquest col·lectiu podrà optar a una bonificació del 75% en les activitats de l'Oficina Municipal d'Esport per Tothom (OMET) i a la gratuïtat en l'ús de l'autobús urbà i en els cursos de formació organitzats pel consistori. La mesura, que segons l'Ajuntament s'adopta per fer front a l'actual situació econòmica, s'implantarà a partir d'aquest dilluns.

Les mesures en favor dels aturats sense subsidi s'han inclòs a les ordenances fiscals d'aquest any arran d'una petició d'ICV-EUiA, que es va convertir en declaració institucional al ple municipal de l'octubre passat.

Els aturats que no cobrin el subsidi hauran de tramitar a les Oficines d'Atenció Ciutadana el passi per accedir gratuïtament als autobusos urbans, que tindrà una validesa renovable de sis mesos. També tindran lliure accés als cursos de formació que organitzi l'Ajuntament per aconseguir trobar feina i una bonificació del 75% en les activitats de l'OMET.

Per accedir al carnet que ofereix aquests avantatges és imprescindible estar empadronat a la ciutat, disposar del document d'inscripció a l'Oficina de Treball de Sant Cugat on consti que és una demanda renovada, i haver treballat com a mínim tres mesos en els últims tres anys. Igualment, també és condició no cobrar cap prestació per desocupació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.