Les JERC organitzen el tercer campionat de botifarra coincidint amb les Barraques de la Festa Major


  • Comparteix:

Les JERC de Sant Cugat contribuiran a la programació de les Barraques de la Festa Major amb l'organització del tercer campionat de botifarra. La competició, oberta a tothom, tindrà lloc el dia 28 a partir de les 8 del vespre.

Tots els aficionats a la Botifarra tenen l'oportunitat de demostrar les seves habilitats amb aquest campionat. S'hi pot apuntar tothom que ho vulgui amb l'única condició que sigui per parelles i que aboni dos euros. No és necessari formalitzar la inscripció, només caldrà apropar-se a la barraca de la JERC una estona abans que comenci la competició. Ramon Puigneró, membre de la JERC, espera que en aquesta tercera edició, el campionat comenci a consolidar-se.

Ramon Puigneró

Amb aquesta tercera edició intetem consolidar el campionat


El torneig es desenvoluparà en forma de lligueta, per accedir posteriorment a una fase de semifinals i final. Es faran partides ràpides a 8 mans i hi haurà premis per als guanyadors i als finalistes, així com un piscolabis durant la competició. Per més informació, podeu consultar la plana web de la JERC: 'www.jerc.net/santcugat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.