Els Castellers escalfen motors per Sant Ponç que arriba el tercer cap de setmana de maig


  • Comparteix:

Moment de l'actuació d'aquest diumenge a Igualada

Moment de l'actuació d'aquest diumenge a Igualada

Els Castellers de Sant Cugat ja preparan castells de set per la diada de Sant Ponç, el 15 i 16 de maig, dins el marc de la Quinzena Verda. Després de carregar un tres de set amb agulla i un quatre de set aquest cap de setmana a Igualada, els camises verdes es plantegen fer un tres de set per sota i un cinc de set a la seva actuació a Sant Cugat. Durant la Quinzena Verda, que coincideix amb la primera de maig, la colla organitzarà diverses activitats pel públic santcugatenc.

Aquest diumenge, els camises verdes han participat en la celebració del 15è aniversari de la colla els Moixiganguers d'Igualada actuant al costat dels castellers locals i els Sagals d'Osona. El cap de setmana vinent, la colla actuarà a Cerdanyola, on començarà a provar els castells que aixecaran a Sant Cugat durant la festa de Sant Ponç, que se celebra el 15 i 16 de maig.

El cap de colla, Èric Bellmunt, ha explicat a Cugat.cat que la fita és fer un tres de set aixecat per sota i també un cinc de set. Bellmunt creu que és un repte assumible si treballen bé durant els assajos.

Èric Bellmunt

No hauríem de tenir gaire problemes. És una fita important però factible sempre que la gent vingui als assajos.



La colla prepara, a més, diverses iniciatives per celebrar la Quinzena Verda, la primera de maig, com xerrades, una botifarrada, una cercavila i concerts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.