Neix La guia de Cugat.cat


  • Comparteix:

Pàgina inicial de la guia

Pàgina inicial de la guia

El grup de comunicació multimèdia Cugat.cat posa en marxa La guia de Cugat.cat, un nou apartat on els usuaris poden accedir a tota la informació de serveis de la ciutat. La guia de Cugat.cat és una eina única i global que posa a disposició de l'internauta totes les dades relatives als comerços, empreses i oci, així com els telèfons d'informació municipal. A més, la nova guia en línia, a la qual s'accedeix a través del web Cugat.cat, ofereix la possibilitat que els usuaris comentin i valorin les propostes que hi apareixen.

Adreces i telèfons de bars i restaurants, d'empreses i comerços de la ciutat, així com la cartellera dels cinemes de Sant Cugat són algunes de les informacions que ofereix aquesta nova guia interactiva. L'objectiu és que els usuaris de Cugat.cat puguin accedir, a banda de a les notícies i reportatges del grup multimèdia, a tota la informació relacionada amb Sant Cugat, incloent-hi la previsió metereològica de manera gratuïta.

El nou espai ofereix també la possibilitat que els lectors complementin les dades de la guia amb les seves aportacions en forma de comentari i puntuacions. Tota la informació apareix classificada en diferents apartats per facilitar la cerca a l'usuari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.