Poques peticions per encendre fogueres durant la revetlla de Sant Joan


  • Comparteix:

Fins avui l'Ajuntament només ha registrat tres sol·licituds per encendre una foguera la nit de Sant Joan. Tot i que el nombre de permisos concedits ha baixat molt respecte a d'anys anteriors, es preveu que durant la revetlla alguns veïns optin per encendre la seva pròpia foguera tot i no tenir el permís adient.

Vigilar les fogueres i el material pirotècnic és el principal objectiu del fort desplegament previst per la matinada de Sant Joan. Un dels membres de la policia local, Francesc Martínez, explica com es coordinaren les forces de seguretat:

Francesc Martínez

Durant la revetlla es reforçarà el servei policial amb dues patrulles més


Els riscos més habituals d'aquesta nit són els incendis i les cremades que es produeixen per l'ús insensat de petards i aerosols. Molts problemes s'originen per acostar-se massa a les fogueres i les precaucions sempre són poques. Segons Martínez, s'han de tenir en compte alguns requisits a l'hora d'encendre una foguera:

Francesc Martínez

El més important és que les fogueres no afectin a les infrastructures de la via pública


La policia local ha estat l'encarregada d'inspeccionar les zones on s'han demanat permisos per comprovar que reuneixen les condicions òptimes per encendre les fogueres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.