Una nova escola bressol permetrà als pares controlar els seus fills per internet


  • Comparteix:

Edifici que ocuparà el centre al carrer de Sant Esteve

Edifici que ocuparà el centre al carrer de Sant Esteve

La cadena d'escoles bressol Nemomarlin obrirà un nou centre a la nostra ciutat el curs vinent per nens i nenes de fins a tres anys. El projecte escolar del centre es basa en la seguretat ja que totes les aules estan equipades amb càmeres web perquè els pares puguin seguir, en tot moment, l'estat dels seus fills. Nemomarlin ja té en marxa un centre a Barcelona i sis més en tot l'Estat espanyol.

El nou centre, ubicat al carrer Sant Esteve, ja té obert el període d'inscripció i es presenta destacant la seguretat que ofereix el seu sistema educatiu, que compta amb càmeres web a totes les seves aules perquè els pares puguin seguir en línia les activitats que s'hi desenvolupen.

La directora del centre, Natàlia Borovkova, ha destacat l'alt nivell de seguretat del nou centre i l'adaptació als més petits. Són declaracions a Cugat.cat.

Natalia Borovkova

Tenim càmeres web a cada classe, les aules adaptades pels nens perquè no corrin perill i també tenim portes de seguretat.



Borovkova ha explicat què els ha portat a obrir el nou centre a Sant Cugat i també ha ressaltat el fet de comptar amb professors britànics i nord-americans dins d'un programa trilingüe.

Natalia Borovkova

Hem vist que hi ha molts nens a Sant Cugat i creiem que hi haurà molta demanda. Molts pares i mares estaran interessats pel nostre projecte trilingüe.



Els santcugatencs interessats en aquest projecte poden posar-se en contacte amb el centre per concertar una visita a l'escola Nemomarlin de Barcelona, a Sant Gervasi. L'equipament santcugatenc no es pot visitar, encara perquè s'està construint.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.