L'alcalde diu que l'estació dels FGC de Volpelleres podria entrar en funcionament per Sant Joan


Temes relacionats

Les obres de l'estació de FGC a Volpelleres estan pràcticament enllestides (26/mar/10)

L'estació de Volpelleres serà una realitat l'estiu que ve, sis mesos abans del previst (21/set/09)

Volpelleres és la grafia correcta per denominar el barri i la futura estació de FGC (10/ago/09)


  • Comparteix:

Imatge virtual de l'estació de Volpelleres

Imatge virtual de l'estació de Volpelleres

L'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Volpelleres podria entrar en funcionament per Sant Joan. Així ho ha dit l'alcalde, Lluís Recoder, en una entrevista a l'Agència Catalana de Notícies (ACN), que ha avançat que les obres de construcció estan pràcticament enllestides i que ara FGC haurà de fer les proves necessàries per confirmar els paràmetres de seguretat i operativitat establerts.

L'alcalde ha remarcat que la nova estació de Volpelleres donarà servei a 850.000 usuaris l'any. Recoder ha explicat que la construcció de la nova parada permetrà que els veïns de Coll Favà i Volpelleres no s'hagin de desplaçar a les altres estacions de la ciutat. A més ha recordat que l'estació de Renfe que hi ha a la ciutat està situada a 500 metres de la nova parada, de manera que funcionarà com a intercanviador.

En l'entrevista que l'alcalde ha mantingut amb l'ACN ha explicat que el departament de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP) de la Generalitat manté la data d'inauguració de la nova estació per Sant Joan. Recoder ha dit que la tasca més complicada va ser amb 'les vies perquè s'havien de posar en pla', uns treballs que es van dur a terme l'estiu de passat.

L'estació està formada per dos edificis i ocupa una superfície de poc més de 1.000 metres quadrats. La parada té dues entrades independents, amb accés directe als nous edificis, construïts a peu de carrer. Els dos vestíbuls estaran connectats entre ells a través d'un pas inferior que disposarà d'ascensor per a persones amb mobilitat reduïda i també d'escales mecàniques. El pas inferior també servirà per connectar les dues andanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.