La Unipau i l'Ajuntament renoven la col·laboració per mantenir la dinàmica ascendent de l'entitat


  • Comparteix:

Moment de renovació del conveni

Moment de renovació del conveni

La Universitat Internacional de la Pau (Unipau) i l'Ajuntament han renovat el conveni de col·laboració que mantenen amb la celebració dels 25 anys de l'entitat com a fita d'enguany. Durant la signatura, l'alcalde, Lluís Recoder, i el president de la Unipau, Arcadi Oliveres, han dit que l'aniversari de l'entitat servirà per fer balanç de la seva tasca i planificar el futur de l'entitat. L'acte, que ha tingut lloc aquest dijous, també ha servit per recordar els projectes de l'associació, entre els quals destaca el projecte educatiu 'Teixint xarxes'.

Un acte commemoratiu el 12 de juny al Monestir reunirà els ponents que han participat al llarg d'aquests 25 anys a la Unipau i encetarà la celebració de l'aniversari de l'entitat. La Unipau també acollirà una exposició sobre conflictes que fa 25 anys que duren i una publicació que repassarà la trajectòria de l'entitat des dels seus inicis.

El president de la Unipau, Arcadi Oliveres, ha explicat com celebraran l'aniversari i ha dit que el conveni servirà per dur a terme la celebració.

Arcadi Oliveres

Hi haurà una festa commemorativa i diversos actes al llarg de la setmana. Farem balanç de passat i futur.



L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat la importància de la Unipau més enllà dels cursos que fa a l'estiu i s'ha mostrat molt satisfet d'acollir la institució a la ciutat.

Lluís Recoder

Vol sensibilitzar la població sobre l'absència de pau. És una tasca que es planta any rere any a Sant Cugat. Desitgem que creixi amb els anys.






La renovació del conveni ha tingut lloc aquest dijous a l'Ajuntament i ha servit per subratllar la tasca que fa l'entitat a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.