El Monestir, escenari d'una minisèrie de TV3 sobre Ermessenda de Carcassona

El Monestir ha acollit el rodatge de diverses escenes de la minisèrie 'Ermessenda'

Societat

Publicat el 30/abr/10 per Adrià Claramunt

El Monestir de Sant Cugat apareixerà a la minisèrie 'Ermessenda' que s'emetrà properament per TV3. Aquesta producció està basada en la vida d'Ermessenda de Carcassona, comtessa de Barcelona, Girona i Osona, que va governar durant més de mig segle en un món d'homes. El repartiment està encapçalat per Laia Marull, acompanyada per Lluís Homar, Francesc Orella, Rosa Renom, Bea Segura i Pau Durà, entre d'altres.

'Ermessenda' està produïda per Ovideo i consta de dos capítols de 85 minuts. Segueix la línia d'altres produccions de ficció televisiva com 'Serrallonga' i 'Les veus del Pamano'.

La minisèrie està dirigida per Lluís Maria Güell, que també ha portat a la pantalla 'Les veus del Pamano' i alguns episodis de 'Ventdelplà'.

Roger Coma, Julio Manrique, Àlvaro Cervantes, Dafnis Balduz, Francesc Garrido, Marina Gatell i Joan Massotkleiner completen el repartiment principal de la minisèrie.

Aquesta producció s'ha rodat durant nou setmanes a Girona, al castell de Clasquerí de Castellar del Vallès i al Monestir de Sant Cugat, a més d'altres indrets que conserven l'estètica feudal necessària pel rodatge.