L'alcalde exigeix el retorn de l'IVA del CPA a Promusa, però ofereix flexibilitat per liquidar el deute


Temes relacionats

El president del CPA admet que va ser un 'error' no retornar a Promusa els 68.000 euros cobrats d'Hisenda (28/abr/10)

L'equip de govern reclama al CPA l'IVA de la construcció de la nova seu de l'entitat (28/abr/10)

El CPA va ingressar 68.000 euros d'IVA retornat per Hisenda, però no els ha transferit a Promusa (26/abr/10)

L'oposició demana informació i solucions a l'equip de govern sobre el 'cas CPA' (24/abr/10)

El CPA es nega a pagar l'IVA de la seva seu, tot i haver subscrit un conveni amb l'Ajuntament per assumir-lo (23/abr/10)


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, al plató de Cugat tv

L'alcalde, Lluís Recoder, al plató de Cugat tv

L'alcalde reclama al president del CPA el retorn dels 68.000 euros d'IVA retornat per Hisenda per les obres de construcció de la nova seu, que l'entitat es va comprometre a retornar a Promusa. Recoder lamenta que aquests diners, que pertanyen a la ciutat, hagin estat més de dos anys a la caixa del CPA, però es mostra flexible a l'hora d'acordar la manera de liquidar el deute entre l'entitat andalusa i l'empresa municipal d'habitatge, que en total ascendeix a 216.000 euros. Mira l'entrevista amb l'alcalde a Cugat tv

En una entrevista a Cugat tv, Recoder ha censurat que el president del CPA, Antonio Rodríguez, hagi retingut els 68.000 euros d'IVA retornat per Hisenda que l'entitat va ingressar a principis del 2007. L'alcalde ha recordat que el conveni entre l'entitat andalusa i Promusa deixava clar que aquests diners s'havien de retornar i ha criticat que es quedessin a la caixa del CPA, en comptes de tornar a mans del consistori.

Lluís Recoder

Els diners són de l'Ajuntament, però han estat més de dos anys en una caixa que no els pertocava. De tota la resta en podem parlar.


Recoder ha afegit que, a banda dels 68.000 euros que el CPA ja ha ingressat d'Hisenda, l'entitat ha de retornar a Promusa la totalitat del deute, que ascendeix a 216.000 euros. En aquest sentit, l'alcalde s'ha mostrat flexible per acordar amb l'entitat la millor manera de liquidar aquest deute.

D'altra banda, Recoder ha explicat que Promusa i l'entitat andalusa ja fa temps que estan en converses per aclarir qui ha d'assumir la reparació dels desperfectes que presenta l'actual seu, construïda per l'empresa municipal d'habitatge, però ha deslligat aquesta negociació del retorn del deute de 216.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.