La residència Norberto de Nobili registra prop d'un 40% d'ocupació


Temes relacionats

La residència d'estudiants d'Esade ja compta amb més d'un 40% d'ocupació (17/feb/10)


  • Comparteix:

La residència compta amb 182 habitacions

La residència compta amb 182 habitacions

La residència universitària Roberto de Nobili, ubicada dins el campus d'Esade Sant Cugat, compta amb 182 habitacions individuals amb bany i cuina, diverses sales d'estudi i de televisió, un gimnàs i una cafeteria, entre altres serveis. La residència, situada al carrer de Llaceres, registra actualment un 40% d'ocupació amb una cinquantena d'estudiants. Cugat.cat ha visitat les instal·lacions de la residència que pots veure en un reportatge de Cugat tv. Mira aquest reportatge a Cugat tv

La residència Roberto De Nobili, de l'empresa Resa, està habitada majoritàriament per alumnes que estudien al campus d'Esade de la nostra ciutat, tot i que també pot acollir estudiants i professors d'altres universitats. L'edifici, que ofereix servei de neteja i de manteniment si l'alumne ho sol·licita, està dotat amb sales d'estudi i de joc, una bugaderia, un petit supermercat, bústies personals per als alumnes i connexió Wi-Fi.

La majoria d'alumnes que resideixen actualment a l'edifici provenen de Tarragona i Girona, però també hi ha alguns estudiants d'Hongria, Canadà i Albània que estan fent programes d'intercanvi.

Les estudiants Charlotte McLeod, de Canadà, i Salma Dine Sebli, del Marroc, expliquen alguns dels avantatges que ofereix viure a la residència.

Charlotte McLeod i Salma Dine Sebli

Estic molt a prop de la universitat, i la residència és molt segura. / Tenim servei de neteja, mitja pensió, és molt pràctic.



De la seva banda, la responsable de la residència, Fernanda Follonier, ha destacat alguns dels serveis que ofereix la instal·lació.

Fernanda Follonier

Els alumnes estan molt a prop del centre universitari, tenen servei de correspondència, bugaderia i neteja, entre d'altres.








El preu del lloguer d'una habitació varia entre els 750 i els 920 euros al mes, depenent dels serveis sol·licitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.