La línia 7 de Renfe, afectada per la vaga, circula amb uns serveis mínims de dos de cada tres trens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'estació de Renfe a Coll Favà

Imatge d'arxiu de l'estació de Renfe a Coll Favà

La circulació dels trens de Rodalies de Renfe de la línia 7 que passa per la nostra ciutat es limita ara a dos de cada tres trens. La vaga de maquinistes convocada per avui preveu uns serveis mínims del 66% fins a dos quarts de nou del vespre. Els maquinistes mantenen convocades dues aturades més per aquest dimecres i aquest divendres, que tornaran a afectar tot el servei de Rodalies i el de mitjana i llarga distància.

Segons la companyia Renfe, el motiu de la vaga és que els maquinistes reclamen 50 places d'aparcament per als seus vehicles particulars a l'aparcament subterrani de l'estació de Sants, a Barcelona. Els maquinistes, en canvi, neguen que aquest sigui el motiu principal de l'aturada i diuen que la fan perquè la companyia incompleix la llei de prevenció de riscos laborals.

Una avaria en el sistema de senyalització a Castellbisbal ha agreujat aquest matí els problemes a la línia 7 de Rodalies Renfe, que passa per Sant Cugat, i que també està afectada per la vaga de maquinistes de l'estació de Sants. La incidència ha provocat retards de fins a mitja hora a les línies 7 i 4 entre dos quarts de set i dos quarts d'onze del matí la circulació. A aquesta hora la circulació dels trens ja s'ha normalitzat.

Rodalies Renfe manté per dimecres i divendres les mateixes aturades d'aquest dilluns. Els serveis mínims es mantindran amb només un de cada tres trens, si bé en hores punta, de sis a dos quarts de deu del matí i de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre, el servei serà del 66% d'una jornada normal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.