La directora teatral santcugatenca Sílvia Servan escriu les seves memòries


  • Comparteix:

L'autora de les memòries, Sílvia Servan

L'autora de les memòries, Sílvia Servan

La directora de les activitats teatrals del teatre La Unió, Sílvia Servan, ha escrit les seves memòries. El text representa un recull de la seva vida des que va néixer fins a l'actualitat. La finalitat de l'escrit és donar a conèixer les seves vivències que integren episodis amorosos, familiars i laborals. Per llegir les memòries de Servan s'han d'ingressar set euros en un compte bancari i la pròpia autora enviarà les memòries al destinatari per correu electrònic.

El text de Servan, escrit arran de la seva malaltia, combina un estil humorístic, proper i col·loquial. L'autora, que es presenta com la 'teixidora de xarxes', recull tant els aspectes més destacats de la seva biografia, com el seu naixement, els seus inicis en el món de la interpretació i l'arribada al món de les seves filles, com anècdotes que ha viscut al llarg de la seva vida.

Servan ha explicat en una entrevista a Cugat.cat què pot trobar el lector que fullegi les pàgines de l'escrit.

Sílvia Servan

El relat és molt irònic. Principalment aplega vivències a Sant Cugat, a l'Institut del Teatre i moltes anècdotes .


La introducció del text està escrit explorant el punt de vista d'una de les filles de Servan, de manera que el lector pot conèixer una altra òptica de les memòries de l'actriu.

Sílvia Servan es va iniciar en el món del teatre quan tenia 28 anys i, des d'aleshores, no ha parat de fer projectes relacionats amb la interpretació, i més concretament amb el teatre social. Al llarg de la seva trajectòria ha treballat en centres penitenciaris, sèries de televisió i un gran nombre d'obres de teatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.