Segona jornada d'aturades dels maquinistes de Renfe


Temes relacionats

La vaga de Renfe d'aquest dilluns, agreujada per una avaria en la senyalització ( 4/mai/10)


  • Comparteix:

La línea 7 de Renfe té parada a la ciutat

La línea 7 de Renfe té parada a la ciutat

Els maquinistes de Rodalies Renfe, que donen servei a Sant Cugat, han tornat avui a la vaga convocada pel sindicat SEMAF. Els serveis mínims decretats per la línia 7, que té parada a la nostra ciutat, fan que circulin un de cada tres trens, mentre que a les hores punta el servei és del 66% respecte a un dia habitual. Els treballadors reclamen el compliment de la llei de riscos laborals, mentre que la companyia assenyala que les reclamacions del sindicat se centren en aconseguir més places d'aparcament pels treballadors a l'estació de Sants, a Barcelona.

Aquest dimecres la freqüència de pas de la línia 7 de Rodalies de Renfe, que passa per Sant Cugat, es veu afectada de nou per les protestes dels maquinistes. De sis a dos quarts de deu del matí han circulat dos de cada tres trens, el mateix servei que s'ofereix de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre. La resta de la jornada només s'oferirà un 33% del servei.

Els treballadors de Renfe ja van aturar la seva activitat dilluns, fet que va suposar la cancel·lació de 419 trens de Rodalies i l'afectació de prop de 170.000 viatgers.

De cara a divendres es manté la tercera convocatòria de protestes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.