El Terra Dolça celebra el seu 5è aniversari amb un maig farcit d'activitats


  • Comparteix:

Feliu Ventura actuarà aquest mes al Terra Dolça

Feliu Ventura actuarà aquest mes al Terra Dolça

L'espai Terra Dolça celebra els seus cinc anys de vida amb un mes de maig farcit d'activitats i una gran festa d'aniversari a la plaça de Sant Pere. Per aquest maig l'espai proposa diverses xerrades sobre cultura, gastronomia i agricultura, a més d'un tast de gintònics i el concert del cantautor Feliu Ventura. El mes es tancarà amb la festa d'aniversari que arrancarà l'últim dissabte de maig a les cinc de la tarda i s'allargarà fins ben entrada la nit.

L'espai Terra Dolça tancarà aquest mes amb una gran festa que comptarà amb activitats de tota mena. L'últim dissabte de maig l'espai es traslladarà a la plaça de Sant Pere on a les cinc de la tarda començarà la celebració amb l'actuació dels Bastoners de Sant Cugat. Seguidament, a les sis, s'han programat dues activitats per a la canalla amb el lladre de guants blancs i la fada del mercat i el tresor de les taronges. El teatre també tindrà el seu espai a la festa amb l'actuació, a partir de les set de la tarda, de la companyia In-Fusió Teatre. La jornada enfilarà la recta final amb una nit de rumba i sopar a la fresca a base de barquetes. Rumb al Bar i Tabaloko posaran la música en un sopar que costarà uns quatre euros.

El responsable de l'espai, Guim Pros, ha mostrat a Cugat.cat la seva satisfacció per la trajectòria del Terra Dolça.

Guim Pros

De moment molt contents de com ha anat. En cinc anys ja som un referent en activitats culturals per una part de la població.


Aquest dilluns una xerrada tractarà el paper que juguen els espais gastronòmics i culturals en la vertebració del país i la societat a partir de l'experiència de responsables de diversos establiments d'aquesta mena. La següent cita serà el dijous 20 de maig on la ginebra i la tònica seran els protagonistes. L'especialista en còctels Jordi Millan explicarà l'origen del gintònic i ensenyarà als assistents, un màxim de 15 persones amb reserva prèvia, a preparar i tastar tres o quatre tipus d'aquest combinat.

El penúltim diumenge de mes el cantautor de Xàtiva, Feliu Ventura, tornarà a actuar al Terra Dolça en motiu de l'aniversari de l'espai. El compositor interpretarà diverses peces en un concert íntim. Les entrades tenen un preu de 10 euros i ja són a la venda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.