El santcugatenc Lluís Comerón, elegit degà del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya


Temes relacionats

Josep Maria Dedéu, candidat a degà del CoAC, creu que la inspecció dels edificis oferirà molts llocs de treball (13/abr/10)

El santcugatenc Lluís Comerón, degà en funcions del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (11/gen/10)


  • Comparteix:

Lluís Comerón en una imatge d'arxiu / Font: Coac

Lluís Comerón en una imatge d'arxiu / Font: Coac

El santcugatenc Lluís Comerón ha estat elegit degà del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (Coac) pels propers quatre anys. Comerón s'ha felicitat per la victòria obtinguda per majoria absoluta i ha fet una crida a adaptar definitivament el col·legi a la situació de crisi i a les cada cop més importants sortides professionals dels arquitectes, com són les rehabilitacions i els planejaments, entre d'altres.

El nou degà del Coac, Lluís Comerón, ha obtingut a les eleccions d'aquest dimarts el 50,1% dels 1.261 vots emesos, enfront el 26,7% assolit per Josep Maria Dedéu, que ha quedat en segona posició, i el 17,6% de la candidatura de Lluís Alonso.

Comerón ha explicat a Cugat.cat que ha rebut aquests resultats electorals amb el doble sentiment de satisfacció i responsabilitat.

Lluís Comerón

La victòria a les eleccions es rep amb molta il·lusió i alhora amb molta responsabilitat perquè dirigir el col·legi els propers quatre anys és un gran repte.



Comerón ha valorat molt positivament la participació del 25% que, segons afirma, no sol ser gaire alta i, a més, ha elogiat la resposta dels electors durant una jornada de fortes pluges.

El degà ha destacat que el repte que afronta ara el Coac és el d'adaptar-se plenament a la situació de crisi i a les noves realitats socials i maneres de fer dels arquitectes.

Lluís Comerón

Ara tenim el repte de reconvertir la institució a les noves maneres de fer del segle XXI.



En aquest sentit, Comerón ha explicat que els arquitectes cada vegada més treballen en rehabilitacions i planejaments i no es limiten només a fer projectes arquitectònics.

La candidatura de Comerón, actual degà en funcions i anterior vicedegà de la institució, representa la linia continuïsta de la junta anterior presidida per Jordi Ludevid.

El nou degà també és professor a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), amb seu a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.