L'Associació de Veïns de Coll Favà es mobilitza contra la decisió d'ubicar la fira de Festa Major al barri


Temes relacionats

El PSC se suma a les protestes veinals i reclama també ubicar la fira de Festa Major fora de Coll Favà (19/jun/03)


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns de Coll Favà tallarà avui a dos quarts de nou i durant 15 minuts el trànsit a la cruïlla dels carrers Francesc Macià amb Salvador Espriu per protestar per la desició de l'Ajuntament d'ubicar la fira de Festa Major al barri. El president de l'Associació, José Antonio Jorques, assegura que s'havia arribat a un pacte perquè cada dos anys es canviés d'emplaçament. Des de l'Ajuntament es demana comprensió als veïns i es fa una crida perquè, durant tres dies, la ciutat es pugui repertir els avantatges i desavantatges de la Festa.

Els veïns de Coll Favà asseguren que fa tres anys es va arribar a un pacte amb l'Ajuntament pel qual la fira de Festa Major s'ubicaria a Coll Favà amb una periodicitat bianual, per permetre, cada dos anys, el descans al barri.

El president de l'Associació de Veïns de Coll Favà, José Antonio Jorques, afirma que el pacte arribat amb l'anterior regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, era conegut per tota la comissió de govern i assegura que l'equip de govern està infringint, amb coneixement de causa, l'acord:

José Antonio Jorques

Entenem que s'ha vulnerat el pacte al qual vàrem arribar


Des de l'Ajuntament es demana comprensió als veïns i s'argumenta que a la ciutat només hi ha dues possibles ubicacions per acollir la fira: Coll Favà i el Parc de l'Arborètum. Donat que l'espai de darrere de l'Auditori ja ha acollit fa unes setmanes la Mostra Sant Cugat Actiu, s'ha cregut, que el millor emplaçament, per aquest any, era Coll Favà. El regidor Joan Recasens demana que durant tres dies la ciutat es pugui repartir els beneficis i perjudicis de la Festa:

Joan Recasens

Demano una mica de comprensió de tothom per una festa que és de tots


Recasens ha anunciat que, enguany, la fira serà més petita, orientada especialment als més petits, amb una sola música i amb un compliment estricte dels horaris per permetre la convivència entre la diversió dels ciutadans i el descans dels veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.