Boehringer Ingelheim, líder en conciliació i igualtat d'oportunitats en el món empresarial


Temes relacionats

Boehringer Ingelheim i Viena, guardonades per la Generalitat ( 6/mai/10)


  • Comparteix:

L'empresa compta amb un 46% de dones a la seva plantila

L'empresa compta amb un 46% de dones a la seva plantila

L'empresa farmacèutica Boehringer Ingelheim, amb seu a la nostra ciutat, ha arribat al 46% de representativitat femenina a la seva plantilla després de firmar un Pla d'Igualtat amb representació social dels treballadors. L'empresa, que considera les dades molt bones en comparació amb d'altres organitzacions, atribueix aquestes xifres a diverses mesures, com un horari flexible, un menjador, unes colònies pels fills dels treballadors i un pàrquing per a embarassades, entre d'altres mesures.

Boehringer Ingelheim ha rebut aquesta setmana la placa al treball President Macià 2010, en l'apartat d'igualtat d'oportunitats en el treball i en la conciliació de la vida personal, laboral i familiar. Segons la responsable de Relacions Humanes de l'empresa, Olga Salomón, aquest distintiu reconeix la feina feta per l'entitat i la situa com a pionera en el sector en aquest sentit.

Salomó ha destacat algunes de les mesures més significatives que ha desenvolupat l'empresa en matèria d'igualtat d'oportunitats i conciliació laboral. Són declaracions a Cugat.cat.

Olga Salomó

Algunes de les mesures són l'horari flexible, les colònies per als fills dels treballadors i el menjador.


L'empresa farmacèutica, tal com ha explicat Salomó, busca la 'normalitat', en el sentit que el factor del sexe no influeix en el procés de selecció de personal ni en el sou ni en les condicions de treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.